22.10.2015 14:06

Петър Паунов: Да спрем силовата групировка на ДПС

Видян 1345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Остро осъждаме агресивните заплахи за насилие, отправени към журналисти от Нова телевизия от ръководството на политическата партия Солидарност, която е сателитна организация на ДПС, нейната силова групировка“. Това обяви кметът на Кюстендил Петър Паунов на специална пресконференция. „Тук сме, за да осъдим този акт на насилие срещу свободата на словото и правовия ред в страната“, каза Паунов. Той е кандидат за трети кметски мандат и водач на листата на Коалиция Кюстендил. „Тук сме, за да подкрепим ръководството на МВР в законните му действия срещу подобни агресивни поведенчeски отклонения на представителите на ДПС и неговите сателитни партии, които те непрекъснато и абсолютно безнаказано демонстрират. Посягайки на журналист, това е брутално посегателство срещу правата на всички български граждани - не само да са информирани, не само да изразяват мнението си свободно, но и да участват в изборите, без да се боят за живота си – независимо дали като кандидати или като гласоподаватели. Тези хора насаждат страх и се поставят над закона, но ние няма да позволим това“, каза Паунов и призова МВР да засили вниманието си и към кюстендилския кв. Изток. Той заяви, че тази силова партия на ДПС е регистрирала листа в ромския квартал на Кюстендил, която е оглавена от членове на Движението. 


„Надявам се МВР, с пълното съдействие и на всички наши съграждани, да вземе необходимите мерки, за да не се допусне натиск върху хората от кв. Изток. Призоваваме всички кюстендилци, да не се боят от заплахи и слухове, разпространявани от тези партии, а да гласуват в неделя. Само така ще обезсилим купения вот, вота на агресията“, добави Паунов.


„Видяхме как Бат Сали поведе Пиже и Водката към Общинския съвет в Самоков. Сега явно смятат по същия начин, със сателитната си бойна група - партия Солидарност, с много напазарувани гласове, със заплахи и агресия срещу нашите съграждани от кв. Изток, да откраднат от гласовете на кюстендилци“, каза още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец