22.10.2015 10:50

Таксиджия преби полицай пред парламента

Видян 1520 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Късно в сряда вечерта таксиметров шофьор преби полицай пред сградата на парламента в столицата. Причината за ескалацията на напрежението станала забележка от страна на униформения, че таксито е спряло на забранено място. Това вбесило водача на колата и без да се чуди много се нахвърлил с ритници и шамари на пътния полицай. Малко след това на местопрестъплението дошли служители на реда, ДАИ и спешна помощ. Пострадалият е откаран в болница и след преглед е пуснат за домашно лечение.


Таксиджията-побойник е арестуван за 24 ч. Установено е, че нападателят е 46-годишния Борис Тасев. Оказало се, че Тасев е бившо ченге от СДВР. Освен всичко 46-годишният таксиджия е криминално проявен и бил осъждан за убийство през 90-те години на миналия век. През 2005 г. бакшишът-бияч е освободен от затвора предсрочно. Веднага след като помирисал свободата Тасев, решил да работи в чужбина, но заради остатъка от присъдата, която изтърпявал условно, не бил пуснат на гурбет.


Проверка на Автомобилна администрация е показала и редица нарушения в документите на арестувания, обясни пред Хоризонт изпълнителният директор на агенцията Цветелин Цветанов. Той нямал удостоверение за психологическо изследване, не предоставил и пътна книжка. На фискалния бон на касовия апарат не било изписано неговото име като данъчно задължено лице. Предстои да бъде направена проверка и във фирмата-превозвач, като резултатите от нея ще излязат по-късно.


От прокуратурата съобщиха, че срещу Тасев е започнато бързо производство. 


За извършеното от него - нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител, законът предвижда наказание до 3 години затвор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби