14.10.2015 14:37

Пиарка е външнополитически съветник на премиера

Видян 7888 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Канцлерът на Германия Ангела Меркел и външният министър на Русия Сергей Лавров в рамките на десет дни изказаха доста неприятни позиции за българската външна политика. В техния телевизор ли е грешката?
До момента не се знаеше кой съветва премиера на България в областта на външната политика. И не бяхме приятно изненадани от онова, което научихме в отговор на въпроса си от правителствената информационна служба.
Не, че искаме да подхващаме на нов глас приказката за добрия цар и лошите съветници, но пиарка е човекът, който дава външнополитически оценки и насоки в кабинета. Деница Желева е работила във фондация Конрад Аденауер като координатор на проекти по медийната програма за Югоизточна Европа. Била е сътрудник в Катедра Скандинавистика във Философския факултет на Рейнския университет. В Датския културен институт в Бон е работила в звеното за връзки с обществеността (като каква е работила – като шеф или като секретарка, не става ясно).
Не, че имаме нещо против, но дали възпитаничката на бургаска езикова гимназия е точният специалист във време, когато светът не на шега е изправен пред глобален конфликт с тероризма. А Ислямска държава простира владенията си на час и нещо път със самолет от нашата мила родна страна.
За заплахата от заливане с нелегални емигранти, която продължава да е надвиснала над държавата, където навлизат стотици пришълци на ден, от които поне 10% терористи според данни на английското и немското разузнаване, изобщо не споменаваме.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец