06.10.2015 14:12

БСП: Оставката на Ненчев още е на дневен ред

Видян 1289 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Искането за оставка на министъра остава актуално за нас”. Това заяви пред медиите в кулоарите на НС зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Ангел Найденов. По думите му  от министър Нечев не може да се очаква кой знае какви подробности за договора с Полша за ремонт на българските бойни самолети – МиГ - 29. Той изрази своите резерви за вариант на договор с Полша за ремонт и техническа поддържка, свързани с гаранциите за качество, с надеждността и продължителността на обслужването от полска страна. „При цялото ми уважение към полските специалисти, имам своите резерви, а това са резерви и на парламентарната ни група”, заяви бившият военен министър.


    Ангел Найденов коментира  изявлението на министър Ненчев, че е успял да убеди и депутатите от опозицията в това решение и е усетил подкрепата им и попита: „Как точно Ненчев усети, че получава нашата подкрепа”.


На въпрос за думите на премира, че няма да приеме оставката на Йордан Бакалов и че президентът ще наложи вето на тази част от закона, Найденов заяви: „Тези твърдения са странни и това е игра на инат на представителите на управляващите спрямо парламента. Има ясен текст, гласуван от НС и тази комедия около оставката и бъдещето на началника на военното разузнаване трябва да бъде прекратена. Колкото по-бързо това стане и бъде намерен  новият началник, който да отговаря на условията от вече гласувания закон за военното разузнаване, толкова по-добре”.


    Найденов бе категоричен, че не вижда никакво основание президентът да налага вето. „Какви биха били аргументите? Че не му харесват условията, които са гласувани от парламента. Това е упорство, което не разбирам”, заключи зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог