06.10.2015 13:29

Разширяват системата за видеонаблюдение в кв. Орландовци

Видян 1218 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Предстои разширяването на системата за видеонаблюдение. Изграждането й в периферните квартали, какъвто е и Орландовци, е в напреднал етап, като предстои поставянето на още камери. Вече всички детски градини и училища, намиращи се на територията на район Сердика  са включени в системата, което създава спокойствие и чувство за сигурност”. Tова каза кандидатът за кмет на район Сердика от ГЕРБ инж. Тодор Кръстев по време на откритата приемна с граждани в кв. Орландовци. Той обясни, че в района има постройки, за които има съмнения в законността им. Вече са предприети административни мерки и скоро ще бъдат отстранени.



Ще бъдат ремонтирани и кварталните градини в район Средец - Братска могила, Майчин дом и Алжир.
„С инсталацията за производство на топлинна енергия от модифицирано гориво намаляваме 2 пъти емисиите от ТЕЦ София.  Проектът отговаря на всички екологични норми и е включен за финансиране по ОП Околна среда 2014-2020. Ползите от него са първо, че намалява замърсяването и второ, че намалява използваното количество природен газ, което ще доведе до намаление на цената на парното“, каза Зафир Зарков, кандидат за общински съветник от ГЕРБ.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион