06.10.2015 12:29

Тереза Мей: Масовата миграция е вредна

Видян 1538 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Масовата миграция разваля британското общество, смята министърът на вътрешните работи Тереза Мей. Тази нейна позиция е залегнала в реч, която тя ще произнесе във вторник на годишния конгрес на Консервативната партия в Манчестър, съобщава "Ройтерс", цитиран от Гласове.


В речта си, която трябва да успокои избирателите, разтревожени от ефикасността на контрола по границите, Тереза Мей уточнява, че нивата на имиграция през последните десет години не са били в национален интерес.


Миграционният поток във Великобритания е достигнал 330 хил. души в периода март 2014 - март 2015 г., число, което е доста по-високо от обещаните от премиера Дейвид Камерън 100 хил. души.


Въпросът за миграцията благоприятства появата на формации, съперничещи на консерваторите, като Партията за независимост на Обединеното кралство (UKIP), и засилва изкушението на някои избиратели да подкрепят излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз на референдума, който трябва да бъде организиран преди края на 2017 г.


"Когато миграцията е прекалено висока, когато ритъмът на промяна е прекалено бърз е невъзможно да се изгради хармонично общество", обяснява Тереза Мей в речта, която ще произнесе пред делегатите от своята партия. Според нея имиграцията засилва напрежението в обществените услуги, като училища и болници, предизвиква понижаване на заплатите и благоприятства безработицата.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв

Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в молитви


Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в