11.01.2009 14:40

Данаилов: Не съм удовлетворен от моята и не екипа ми работа през миналата година

Видян 1758 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не съм удовлетворен от моята работа като цяло, в това число и от работата на моя екип през първата година от втория ми мандат, каза за БГНЕС кметът на Баните Райчо Данаилов.


„Ако ме попитате, дали съм доволен от работата на служителите в общинската администрация, ще отговоря следното: В тях има още много резерви” каза своята оценка той. „Най-лесно би било да обвиним за това случващите се събития в държавата, проблемите, които има нашата държава, критичното отношение на Европейския съюз към нея, спряното субсидиране за определен период от време” допълни кметът на Баните. Според Райчо Данаилов от особена важност ще продължат да бъдат честите срещи с населението от общината. „Те са коректив за нас и не е безразлично какво мислят за нашата работа. Искахме да чуем дали с нашите действия отговаряме на техните изисквания. Не ни е страх и от критика. Периодичната отчетност на дейността на кмета е и неразделна част от функционирането на гражданското общество, което всъщност означава демокрация в действие” каза той. Данаилов каза, че през първия му мандат и през първата година от втория успешно са реализирани 12 проекта на обща стойност 2 030 084 лева, финансирани от предприсъединителните фондове на Европейския съюз и други донори, основно ФАР и САПАРД, от които 1 466 357 лева са за инфраструктура, 265 011 лева за техническа помощ за подготовка на проекти и 298 716 лева за заетост и социални дейности. „Усилията на екипа по проекти и ръководството на Общинската администрация бяха насочени към разработване на проекти по различните програми на Европейския съюз. За отчетния период са внесени 15 на брой проекти на обща стойност 6 894 997 лева”
„Ще се опитаме в началото на 2009 година да анализираме всички случващи се процеси на територията на община Баните и да намерим най-верния път за удвояване на нашите усилия за по-бързото и правилно решаване на всички проблеми” завърши той. /БГНЕС


 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес обърнете внимание на финансите си и обсъдете дългосрочните си планове

Днес обърнете внимание на финансите си и обсъдете