Свързани новини

01.10.2015 14:10

Падаме под турско въздушно робство, шефът на ВВС си тръгна и се върна

Видян 2284 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вместо да си подаде оставка, министър Ненчев е на път вече тотално да убие родната авиация. Предупреждаваме от 1 година, че оставаме без самолети и ще бъдем под турско въздушно робство.
Командирът на Военно-въздушните ни сили ген. Румен Радев депозира оставката си в Министерството на отбраната заради непоследователната политика, която води страната ни в тази област. Но след разговор с премиера Бойко Борисов реши да я оттегли.
След срещата министър-председателят пое ангажимент при съставянето и приемането на новия бюджет средствата за военната авиация да бъдат увеличени с 80 млн. лв., за да се отговори на най-належащите нужди.

Съпредседателят на РБ Радан Кънев коментира, че вярната отбранителна политика е много по-важна от шефа на ВВС.

Депутатът от БСП Атанас Мерджанов пък заяви, че не е изненадан от оставката с оглед на случващото се в българската армия.

В сряда пък стана ясно, че Ненчев официално предлага чужди самолети да се включат в охраната на въздушното пространство на България.
Поради тази причина БСП вчера поиска оставката или незабавното отстраняване на военния министър. Припомняме, че 19' призова за това още в началото на май.

Бившият началник на Генералния щаб на Българската армия и ВВС ген. Михо Михов заяви, че силно се безпокои от това чужди самолети да  ни охраняват. „Авторитетът на България, която е авиационна страна от 102 години, силно ще падне в близките години“, добави той.

Междувременно депутатите от управляващата коалиция, без РБ и съвместно с опозицията, измъкнаха килимчето под краката на Йордан Бакалов. Те гласуваха в новия закон за военното разузнаване шефът му да бъде висш военен и то офицер в активна служба. Така назначеният незаконно и то само преди 2 месеца Йордан Бакалов не може да остане на поста си. Това подсказва за гениалния потенциал на министър присадена коса.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да се почувствате под напрежение

Днес може да се почувствате под напрежение от