25.09.2015 14:58

Депутати от левицата критикуват двойните стандарти в МВР

Видян 2194 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатите от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Красимир Янков и Манол Генов разкритикуваха пред медиите в парламента двойните стандарти в работата на ръководството на МВР. Като примери те посочиха назначенията в Областна дирекция на МВР – Варна, както и шумните арести на полицейски началници в Асеновград и Първомай.


Красимир Янков припомни, че в работата на областния директор на полицията във Варна Даниел Пашов и началника на охранителна полиция Никола Панчев има случай през април 2014 г., който води до предложение за порицание и уволнение. „Впоследствие те са „наказани”, издигайки ги за директор на Областна дирекция на МВР и началник на Охранителна полиция на същата дирекция”, продължи Янков. Той определи това като двоен стандарт по отношение на ръководството на МВР, защото след като има доказани случи за неспазване на регламента, след това отново им се гласува доверие. Янков изрази съмнения доколко тези лица ще работят съвестно и по правилата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева