21.08.2015 11:37

Борисов: Не готвим бомба с горивото за отопление

Видян 1287 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Проверките на бензиностанции са предизвикани от данните, според които през най-силните месеци, когато хората пътуват, приходите се оказват най-малки. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по Нова тв, цитирана от БГНЕС.  "Всеки яде зелника, който му се даде. Винаги търся първо вината в държавните институции", каза Борисов и добави, че държавата толерантно е подходила към всички в петролния и газовия бизнес.


"Никой не контролира бензиностанциите... Екип на прокуратурата и ДАНС анализира направените проверки. Предложени са ми куп мерки", заяви премиерът.


Той обясни, че ведомствените бензиностанции не са бензиностанциите на МВР, както си мислели хората, това не било така. "Става дума за над 1000 бензиностанции, през които минават хиляди литра горива. Всички трябва да имат съответните уреди и да се отчитат", заяви Борисов.


Той смята, че големите вериги много внимателно мълчат, защото виждат, че ние знаем повече, отколкото те си мислят. "Те няма къде да ходят, за да не приветстват мерките. 20 години са го правили", добави премиерът.


Борисов заяви, че правителството "не готвело бомба с горивото за отопление". Според него бил налаган страх. "Оцветеното гориво е една официална дадена от държавата толерантност на едни хора да бъдат посредници. Ще има бомба за оцветените горива. На кого вършат работа тези оцветени горива? Защо ни е посредникът, не може ли държавата да се договори за по-евтини горива?", каза премиерът.


"Това че публично ни приветстват никак не им е приятно. Те са си направили законите така, наредбите така. Идва държавната агенция тя пломбира всичко. Утре то се разваля. Викаш фирма, а не държавата, тя слага своя пломба. Но те са длъжни да отидат и да се пломбират при държавата. Всичко е направено така, че да могат да си направят перфектен бизнес на гърба на хората", заяви Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци