05.08.2015 16:45

Енергото прибира златния трон на Цар Киро

Видян 1131 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обявиха за пореден път на търг златния трон на Кирил Рашков - Цар Киро, съобщи в. "България Днес". Претенции за престола на циганския барон този път има местното енергоразпределително дружество. Повод са неплатените 17 809 лева сметки за ток.


 


По думите на запознати дълговете са натрупани от луксозния 6-етажен хотел на Рашков в центъра на Пловдив. Сградата наскоро бе узаконена от властите и претърпя основен ремонт. Веднага след него в постройката се настани фамилията на самозвания монарх. Изрядните документи очевидно не са станали повод да се плаща консумираната енергия. Така в рамките на около година се натрупва огромната сума. Междувременно Енергото прави множество опити да си прибере парите. След като усилията им остават без успех, от EVN се обръщат към частен съдебен изпълнител, който на 12 май тази година запорира имуществото на Цар Киро.


 


Под възбрана са хотелът, огромен апартамент и къща в Пловдив , както и две други постройки в близкото село Ягодово. Месец по-късно с помощта на ченгета съдия-изпълнителят влезе в хотела, за да опише имуществото. Сред първите вещи в списъка е и кичозният златен трон, на който циганският барон обича да позира. Според източници той и останалите вещи ще бъдат извадени до няколко седмици на търг, ако сметките не се платят. Това ще е вторият опит за продажба на царския престол. Първият бе в края на 2013 г. заради натрупани над 80 хиляди лева задължения за вода и данъци към общината. След няколко провалени наддавания до продажба така и не се стигна, след като роднини на Цар Киро платиха задълженията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.