20.07.2015 22:07

Прокуратурата вади още побои над бебета в Софиямед

Видян 1869 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още случаи на бити бебета в частната болница Софиямед, която се радва на най-солидни финансови инжекции от Софиямед, ще извади до дни прокуратурата.„Ще направим всичко до петък да обявим резултатите от разследването за малтретирани бебета  в столичната болница „СофияМед“. Това съобщи за BIG5.BG говорителят на столичната Градска прокуратура Румяна Арнаудова.

Тя е помолила наблюдаващия случая прокурор Николай Христов от Софийска градска прокуратура да внесе повече яснота по скандалния казус с битите новородени в частното здравно заведение преди излизането на магистратите в лятна ваканция.


Преди около месец прокуратурата образува проверка по данните от статия на BIG5 за прикриване на случаи с още бити бебета в болница „СофияМед“. Разследващите проверят информацията, че над дузина пеленачета са били малтретирани от акушерката Емилия Ковачева, но тези случаи са били потулени от болницата. По наши данни камерите са заснели побоите и записите са иззети след скандалния случай с бебето Никол.


Родителите на пострадалите деца обаче не били информирани за издевателството на Ковачева. При толкова малки бебета пък било трудно да се установят наранявания, ако не са изключително тежки, като при Никол.


BIG5.BG припомня, че първоначално от частната болница са се опитали и да прикрият случая с Никол, като се опитали да го представят като жълтеница.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и