Свързани новини

13.07.2015 17:07

Зам.-министърката на туризма мъртвопияна в бар

Видян 2234 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заместник-министърът на туризма доц. Надя Маринова е забелязана мъртво пияна и буквално заспала в нощен бар в столицата, сигнализира Хаштаг-BG. Читател на сайта е изпратил снимки като доказателство на скандалното поведение на вицето на Николина Ангелкова.


Срамната сцена се е разиграла на 02.07.2015 г. в централно софийско заведение. Маринова е забелязана да се вихри на дансинга под звуците на руска музика, а малко след полунощ, според присъстващи на мястото, тя е заспала в тоалетната на заведението. След като охраната я е върнала на масата, зам.-министърът е продължила дрямката си насред нощния бар.

Надя Маринова заема този пост от средата на февруари тази година, като тя е сред общо двамата заместници в министерството поверено на Николина Ангелкова, която беше министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в служебното правителство на Георги Близнашки.


Въпросът тук е какви помощници си избира министър Ангелкова и дали тези хора могат да се справят със сериозната криза в сектора?  


Преди време от Министерството на туризма съобщиха, че до момента имаме 20% по-малко туристи по Черноморието,  но според анкетата на 19 минути сред собственици на хотели и комплекси по черноморското ни крайбрежие реалният спад е между 30 и 50 на сто. Той е най-малък на юг от Бургас и се засилва на север от този град. И то на фона на миналата година, която беше първата след 1999 г. със спад в броя на туристите – официалната статистика го определи на 3%, докато според хотелиерите бе поне 15%. 


„Няма как сривът на руския контингент от 700 000 туристи да бъде компенсиран с 20 000 евреи повече, игрите на министъра с процентите могат да заблудят само лаици”, коментират хотелиерите от сой, които врят и кипят в бранша дълги години и плащат сметката на бездействието.


Ако е вярно, че България има 6 милиарда лева приходи от туризъм, тази година ще изгубим не по-малко от 2 млрд., а възможно е и до 3 000 000 000 лева. Туризмът ангажира 250 000 българи и изхранва техните семейства, припомнят от бранша. И всичко това се случва на фона на запоите на вицето на Ангелкова и пълния хаос в Министерството на туризма. 


От пресцентъра за BIG5.BG заявиха, че снимката е фалшификат, а Надя Маринова е пълен въздържател и не употребява алкохол. Докато пред 19 минути пиарите казаха, че тече проверка по случая и ако се докаже вината на купонджийката, ще бъдат взети съответните мерки.





Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.