Свързани новини

12.06.2015 15:45

Оправдаха Строс-Кан по обвиненията в сводничество

Видян 1115 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Френски съд очаквано оправда бившия ръководител на Международния валутен фонд (МВФ) Доминик Строс-Кан по обвиненията за сводничество. Строс-Кан почти не реагира, когато чу оправдателната си присъда за склоняване на проститутки да участват в секс партита в Париж, Брюксел и Вашингтон.


По-рано днес той заяви пред съда, че е участвал в секс партита, напомнящи на оргии от древността, тъй като е имал нужда от развличане, докато е бил зает "да спасява света" от неговата най-лоша финансова криза. Жените, които са участвали на тези мероприятия, са били проститутки и в показанията си посочиха, че не са се забавлявали по време на тези "животински сцени", написа британското издание "Гардиън". Строс-Кан е само един от десетките други подсъдими, сред които и мениджъри на хотели, предприемачи, адвокати и полицейски шефове.


Те са обвинени в участието или организацията на масови сексуални мероприятия в Париж, Вашингтон и Брюксел за периода 2008 г. - 2011 г. Тогава Строс-Кан ръководи МВФ. По време на процеса през февруари бившият шеф на МВФ се придържаше към предишната си теза, според която той не е предполагал, че момичетата са проститутки, а просто, че са "разкрепостени". Признанията на две от жените обаче разкриха понякога стигащите до бруталност сексуални навици на Строс-Кан, но също така признаха и че никога не са признавали директно пред него за професиите си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв