Свързани новини

09.06.2015 10:53

Джуна убита заради диаманти и имоти?

Видян 1682 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече плъзнаха първите слухове за мистериозната смърт на Джуна. Актьорът Станислав Садалски, който пръв съобщи за смъртта на лечителката, заподозря, че приятелката му не си е отишла от естествена смърт, а е била убита от хора, които искат да се домогнат до имотите й.


Лечител, астролог, художник - такава бе Джуна Давиташвили. Тя почина днес на 66 години, не слуховете за причината за смъртта й вече обикалят Москва. 


Според Станислав Садалски Джуна често му се оплаквала, че "някакви хора" искат да завладеят огромния й дом на Новия Арбат. "Все казваше: "Искат ми дома, протягат ръце към дома ми". А тя наистина имаше огромно жилище. На Новия Арбат, в зданието, където има зоомагазин - срещу театъра "Вахтангов" - това все е нейно. В дома си имаше много скъпоценности, както и диаманти. Преди месец у тях видях златна корона на царица на Асирия - три килограма, не се повдигаше от тежест", споделя актьорът пред РСН. 


Първите съобщения след смъртта на Джуна гласяха, че те е починала, след като няколко дни е била в кома. Лекарите се опитали да стабилизират състоянието й, но безуспешно. Погребението на лечителката ще е на 12 юни на Ваганковското гробище, а тленните й останки ще намерят вечен покой до сина й Вахтанг, загинал нелепо при катастрофа на 26 години. След ужасната трагедия Джуна престана да лекува и почти не излизаше от дома си. 


Освен партийните соцвеличия, сред които генералният секретар на ЦК на КПСС Леонид Брежнев, при Джуна са ходили кинолегендите Робърт де Ниро и Марчело Мастрояни, режисьорите Андрей Тарковски и Федерико Фелинни. 




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.