Свързани новини

22.04.2015 17:04

Имало е вход за концерта в Нотр дам

Видян 1584 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

20 евро са стрували билетите за седящи и 12 евро за правостоящи а Концерта на хор Йоан Кукезел в Париж. Имало е 1200 продадени билети, което показва, че касовият сбор е поне 20 000 евро. А при такава събрана сума хорът Йоан Кукузел не получи дори лев хонорар. Припомняме, че още миналата седмица 19'  разкри че билети за концерта на хора в катедралата Нотр дам са продавани, но едва сега става ясна и точната им цена. Уволненият заради протеста си срещу липсата на хонорар хорист Георги Петров също потвърди тогава тези факти, но заяви, че не знае къде ще отидат средствата от тях.

Вчера пред бТВ той заяви, че артистът в България е  поставен в позиция на просяк.„Освободиха ме с мотив, че уронвам престижа на хор Йоан Кукузел с моето говорене. Моят език на моя личен профил, което е мое лично пространство, следователно аз имам свободата в личното си пространство да изразявам мислите си, както преценя. Аз не съм на 10 години, за да ми казва някой как да мисля”, коментира той думите на Вежди Рашидов.

„Разбира се, че целият спор е за пари – ние живеем в XXI век, в стоково-парични отношения”, подчерта тенорът и призова да не се спекулира с понятия като България и патриотизъм. „Не може за щяло и не щяло да се слага България на преден план и да се говори за патриотизъм. Това го правят редица наши политици, които веднага скачат и започват да си мият главата с България. България не е парцал, с който да си миеш главата”, посочи още Петров.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби