Свързани новини

17.04.2015 14:58

Миков дава на КС заема от 16 милиарда лева

Видян 1377 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Идната седмица БСП внася искането си до Конституционния съд за обявяване за противоконституционно ратифицираното от парламента споразумение за 16-милиардния заем. Това обясни на пресконференция лидерът на БСП Михаил Миков.


Той заяви, че споразумението ще бъде предложено и на други парламентарни партии, за да се присъединят, и отправи специална покана към АБВ и към лидера Георги Първанов. Миков мотивира това с огромния шум, който се е вдигнал покрай тяхното гласуване. „По този начин ще имат възможност да се коригират”, каза той относно бившите си съпартийци. 


На въпрос на БЛИЦ относно делото на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, Миков отговори: „Надявам се, че г-н Цветанов ще получи справедлив процес. Нямам навика да се изказвам за висящи производства, за разлика от други политици”.


Лидерът на БСП засегна и темата за съдебната реформа и промяната в Конституцията, предложена от управляващите. „Ако съдебната реформа, която управляващите замислят, цели да бъдат сменени едни лица с други, ние няма да я подкрепим”, заяви той.


Относно искания от ДПС вот на недоверие към правителството заради политиката в здравеопазването, Миков коментира, че не може да каже дали БСП ще го подкрепи „докато не стане ясно, че вотът е внесен, докато не прочетем мотивите и докато не установим, че те съвпадат с виждането на социалистите за проблемите в здравеопазването, което те заявиха в декларация преди 2 седмици”.




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното пространство

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното