Свързани новини

09.04.2015 11:16

Радан призна за още грехове освен пушенето в ресторант

Видян 1011 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като бе засечен да пуши на закрито в заведение, лидерът на ДСБ Радан Кънев се покая и обяви, че е готов да плати каквато глоба се иска от него. В прочуствено обяснение до „България без дим” той призна, че е пушил по време на заседание на организационния отдел на ДСБ с щаба на партията в град Добрич.


Ето какво написа още Радан Кънев:


„Пуших в закрито помещение в града - ресторант, част от който ни беше любезно предоставена за целта. Снимката, с която разполагате, е автентична - тя е направена от служител на ДСБ, а впоследствие публикувана в социалните мрежи и в онлайн медии.


Фактът, че става дума за работна среща, по никакъв начин не оневинява нарушението ми, за което публично - пред Вас и медиите - поемам своята отговорност. Това не е единственото правонарушение, което съм извършил през живота си, макар може би да е най-тежкото. Именно защото никога не съм се мислил за съвършен и знам, че всеки понякога се поддава на своите слабости, винаги съм държал на налагането на строги правила и поддържането на ефективни и независими контролни органи. Още след публикуването на снимката в медиите преди седмица, помолих екипа на министър Москов да сезира РЗИ-Добрич за извършеното от мен нарушение. Днес изпратих до РЗИ нов сигнал, в който описвам нарушението и моля санкция да бъде наложена на мен лично, а не на собствениците на заведението, които в случая не носят никаква отговорност, освен че ни предоставиха обособено помещение за провеждане на срещата.


Надявам се, че контролните органи ще успеят да изпълнят задълженията си и да наложат санкция въз основа на извършеното от мен признание. В противен случай съм готов да предоставя сума, равна на предвидената от закона глоба, на организация, която се бори с тютюнопушенето сред подрастващите. Най-малкото защото искрено се надявам синът ми да не наследи този порок...

Независимо от широко отразената проява на личните ми слабости, оставам привърженик на законодателната забрана за пушене в закрити помещения и искрено Ваш, Радан Кънев.”



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец