Свързани новини

27.03.2015 13:25

Сидеров: България е на прага на война

Видян 1542 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"България е на прага на война", смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров, цитиран от БЛИЦ. Той предупреди, че страната ни може да бъде въвлечена във военни действия заради разрешението на Барак Обама да снабдява Киев с оръжие. "България живее в тревожна военна обстановка. Само преди броени дни конгресът на САЩ разреши на Барак Обама да снабдява нацистката хунта в Киев с оръжие. Това означава, че ще има ответни действия от страна на Руската федерация, а България ще бъде въвлечена още повече в тази конфликт", обяви Сидеров от парламентарната трибуна в декларация от името на партията си.


Той изброи и факторите, които засилват тази опасност. "В момента във водите на Черно море има американски кораби. На българска територия се позиционират ракети на НАТО. Ще се открива команден център на НАТО. Ще се проведат 22 военни учения на българска територия. Това означава, че България е на фронтовата линия". 


Сидерлов припомни, че вчера е казал това в комисията по отбрана, но "всички се правели на разсеяни, когато изнесъл тези факти. "България се намира на прага на война. За пореден път казвам на управляващите: Вземете се в ръце. Обявете неутралитет, докато не се разреши този конфликт. Всичко друго означава, че ще участваме в една евентуална Трета световна война", призова Сидеров.




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,