Свързани новини

23.03.2015 13:03

Петър Кънев: Сериозен отлив на руски туристи поради санкциите към Русия

Видян 1448 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще има сериозен отлив на руски туристи поради санкции на ЕС към Русия. Заявките засега са 70 процента по-малко. Беше забранено на силовите структури в Русия, а те са 5 милиона семейства, да почиват в България, бяха спрени субсидираните екскурзии на пенсионери и ученици, особено голям отлив имаме в детските лагери". Това каза пред БНР Петър Кънев – председател на парламентарната икономическа комисия, цитиран от "24 ЧАСА".


Той коментира и версията за саботаж при взривовете във ВМЗ "Сопот": Притеснявам се, че когато има човешка грешка, търсим анонси от американските филми. Липсата на контрол, мотивация, държавност, водят до това, че друг ни е крив.


"Метеоритът, който падна скоро в района, Кънев коментира: Дали беше метеорит, или паднал съветски спътник от време оно, вестниците така се продават. Истина е, че на много места се случиха събития, които имат само една причина – лоша трудова дисциплина, лоша дисциплина в технологията, в проектирането", каза още шефът на парламентарната икономическа комисия.


"Дано този път отговорността не се размие", допълни той.


"Тая тема я коментирахме още при взривовете в Челопечене, край София. Там също се доказа, че има продукция на частни фирми. Проблемите в търсенето на отговорност си стоят. Всичко ще продължи, докато няма наказани. Шенген няма да видим никога, докато не се оправим с правосъдието и силовите структури. Шенген е преди всичко условия за борба с корупцията, борба с престъпността", заяви още Петър Кънев. 



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

МВР предлага издаването на лична карта да поскъпне

МВР предлага издаването на лична карта да поскъпне

Министърът на вътрешните работи Калин ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

към хороскоп хороскоп