Свързани новини

15.03.2015 16:03

Украйна сгази Минските споразумения

Видян 1939 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Петро Порошенко съобщи пред една от собствените си телевизи, че не е продал шоколадовия и другия си бизнес за 1 млрд. лв., въпреки че е президент вече 9 месеца и нарушава Конституцията, заради „руските власти, които това няма да спаси”. Случайно или не, посредник по сделката за бъдеща продажба на олигархичната структура на президента на Украйна е фамилията Ротшилд, чиято банка пое курирането и за продажбите на ценните книжа на държавата, на която бизнесменът е глава.

 В Киев тази новина дойде да засенчи по-важната, че Украйна демонстративно сгази Минските споразумения. Към крайния срок – 14 март, тя не започна да изплаща изработените пенсии и задължителните социални помощи в Донбас, не осигури плуразлизъм в разките на унитарна държава – две от най-важните условия, за които гарантираха Меркел, Оланд, Путин и самият Порошенко при срещата си на 11-12 февруари. Нещо повече, украинските телевизии показаха как техните сили обстрелват навръх 14 март Горловка, Весьолое и още няколко села в Донбас, както и мина, независимо от наложеното примирие.

Президентът Порошенко гордо обяви, че 11 страни от Европейския съюз снабдяват Киев с оръжие. Той обаче кой знае защо не спомена кои точно са тези държави. Генералният секретар на НАТО Столтенберг отрече всякаква възможност за намеса на Алианса в Украйна, като изтъкна, че тя не е член на организацията.

В САЩ предизвика скандал интервю на войник от батальона Азов пред най-тиражния вестник в Щатите USA Today, в което той поиска в Украйна режим, който е по-твърд дори от сегашния и даде за модел „управлението на Германия в периода около Втората световна война”.




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху