05.03.2015 15:09

"Атака" и ПФ близо до бой в парламента

Видян 1386 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутати от Патриотичния фронт и „Атака" за пореден път стигнаха почти до бой на парламентарната трибуна.


Основни герои този път бяха патриотът Димитър Байрактаров и атакистът Десислав Чуколов.


Преди дни, по време на дебатите за новия дълг, Цецка Цачева бе принудена да даде 10 минути почивка, а квесторите разтърваха налитащата група атакисти към "патриота" Касабов, който от трибуната нарече Сидеров "перхидролено човече".


Парламентарният екшън се разигра в последните минути на днешното парламентарно заседание, белязано с изненадващото посещение на премиера Борисов, името на новия вътрешен министър и поисканите оставки на шефа на ДАНС и на главния секретар на МВР.


Най-активни в тези последни минути на парламента бяха депутатите от Патриотичния фронт и „Атака", които напомниха за своята дългогодишна вражда със закани за бой пред най-високата трибуна на страната.


Депутатът от ПФ Димитър Байрактаров настоя да прочете статия, написана от лидера на „Атака" Волен Сидеров отпреди много години, в която атакистът говори положително за американците.


Тези думи предизвикаха яростта на депутати от „Атака", а видимо най-ядосан беше Десислав Чуколов. Той дори хвърли пакет хартия към говорещия от трибуната Байрактаров, който обаче удари микрофоните вместо говорещият „патриот" на парламентарната трибуна и предизвика смут в залата.


За да защитят своя човек, съпредседателят на ПФ Валери Симеонов и депутатът от ПФ Валентин Касабов се втурнаха от парламентарната стая на патриотите, най-вероятно с идеята да се разправят с Чуколов и останалите хора на Волен Сидеров.


Председателстващият заседанието зам.-шеф на парламента Димитър Главчев не успя да се ориентира в обстановката и му трябваха около 5 минути и съвети от другите зам.-председатели да удари звънеца за край на днешното пленарно заседание.


Сблъсъкът между ПФ и „Атака" продължи и в кулоарите на НС, където се засякоха Волен Сидеров и Валери Симеонов. Един срещу друг със своите хора зад гърбовете си те се изправиха като на истински словесен дуел, като Сидеров напусна спора пръв.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци