Свързани новини

05.03.2015 11:00

Борисов предлага Румяна Бъчварова за вътрешен министър

Видян 1545 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ще предложа вицепремиера Румяна Бъчварова за вътрешен министър", заяви премиерът Бойко Борисов от парламентарната трибуна.


"Ще предложа за министър човек, който ще гарантира спокойствието. Ще положа огромни усилия милиционерски номера да не минават повече. Дано колегите от БСП, ДПС и "Атака" да ме разберат правилно", добави той.


"Оставката на Веселин Вучков е изключително некоректен акт и към мен, и към правителството", каза още Борисов.


Стабилността на България в тези няколко месеца особено след няколкократното превъртане на служебни правителство е жизнено важна, смята премиерът.


"Затова с много уважение и благодарност съм се отнасял към опозицията и тези, които са ни подкрепяли. Считал съм, че стабилността в сферата за сигурност и връщането на държавата във времето, когато полицейщина, съмнения за подслушване, където бяха заподозрени, когато има баланс в служите, носи повече сигурност", добави той.


"За мен беше крайно изненадващо във време по покана на ДАНС е дошъл директора на ФБР, преди обяда, да се иска неговата оставка. Винаги пред своите колеги и от ГЕРБ, и Реформаторския блок, съм казвал, че премиерът, министрите, носят отговорност за службите и какво правят те. Има прокуратура, която разследва ако някой нарушава закона", подчерта премиера.


"За мен бе изключително изненадващо точно вчера министър Вучков да постъпи по този начин – демонстративно ми даде оставка, при което за 5 секунди съм я бавил. Това е изключително некоректен акт и към мен, и към правителството", каза още Бойко Борисов.



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион