05.03.2015 10:20

Сменят Светлозар Лазаров и Владимир Писанчев

Видян 1547 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент пред Радан Кънев, че заедно с рокадата на министерското място в МВР ще смени и главния секретар на силовото ведомство, както и председателя на ДАНС. Това стана ясно от изявление на Кънев в кулоарите на парламента днес, предава БЛИЦ.


Той обясни, че вчерашният му разговор с премиера е бил най-дългият от всички между двамата досега. Кънев беше още по-категоричен спрямо изказването си няколко минути по-рано и разкри, че премиерът възнамерява да освободи Владимир Писанчев и Светлозар Лазаров.


Съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок отново уточни, че очаква това да стане следващата седмица заедно с издигането на новата кандидатура за вътрешен министър. Според него наследникът на подалия оставка Веселин Вучков е ясен за премиера, но направи уговорката, че "може да има и варианти", без да спомене имена - както за името на бъдещия министър, така и за наследниците на Писанчев и Лазаров.


Радан Кънев потвърди, че причината премиерът да приеме веднага оставката на Вучков е крайно неподходящият момент, в който я е подал. В същия ден у нас гостуваха президентът на Азербайджан и шефът на ФБР.


По повод на твърденията, че Радан Кънев точи зъби за поста на Христо Иванов, той отговори, че "това е най-шеметната глупост", която е чувал и вече е изразил мнението си пред авторите на писанието.



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни