Свързани новини

27.01.2015 14:01

Михаил Миков поздрави Алексис Ципрас за изборната победа в Гърция

Видян 1216 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на БСП Михаил Миков поздрави лидера на Коалиция на радикалната левица Сириза Алексис Ципрас за постигната изборна победа на провелите се тази неделя предсрочни парламентарни избори в Гърция. 


"Позволете от свое име и от името на ръководството на Българската социалистическа партия най-искрено да поздравя лично Вас и ръководената от Вас партия - Коалиция на радикалната левица Сириза, за постигната изборна победа", посочва Миков.


"Днес гръцките граждани Ви дават доверие за друга посока - тази на икономическото развитие и растеж, в противовес на неолибералната политика на болезнени строги икономии и антикризисни ограничения", казва в поздравителния си адрес Миков. 


По думите му днес само левите политически формации могат да предложат истински ориентирани към грижа за хората политики, "като с действията си твърдо и последователно отстояваме социалната идея за по-добър живот, прогрес, солидарност и справедливост".

 

"Безпрецедентната икономическа, финансова и социална криза обостри усещането за несправедливост не само сред гръцките граждани. По-справедливото данъчно облагане е само част от една различна политическа философия", смята той. 


"Днес, във Вас са съсредоточени огромни очаквания и надежди за отстояване на националните интереси и признание да реализирате общото желание за позитивна промяна. Това доверие е огромна отговорност. Позволете ми да Ви пожелая сила, неизчерпаема енергия, воля и успех във Вашата високотговорна работа в името на по-доброто бъдеще на Гърция и на нейния народ, и за развитието на добросъседските отношения в региона и за една по-социална Европа", завършва поздрава си председателят на БСП Михаил Миков. 



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Съвсем не лош ден

Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго