13.01.2015 13:01

Циганинът, който си развя члена на Богоявление, ще лежи 16 месеца

Видян 1196 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Година и 4 месеца затвор е присъдата, която чу в съдебна зала Янко Минчев – хулиганът, който опорочи Богоявление в Първомай. Днес делото беше разгледано в Районен съд – Първомай. Призовани бяха петима свидетели, между които и отец Станимир Станчев. Присъствието им стана излишно след като обвинения за едро хулиганство Янко Минчев се призна за виновен и поиска делото да бъде гледано по съкратената процедура.

Парадоксалното в случая беше, че за служебен защитник на самоопределилия се като циганин Минчев, беше назначен председателя на местната структура на НФСБ и кандидат-депутат от листата на Патриотичен фронт Стефан Янчев. Той каза, че не би поел такова дело, ако не му се е налагало да го направи служебно и че се чувства длъжен да подходи професионално, въпреки очевидното противоречие между политическите му убеждения и служебни задължения.


Предвид признанията на Янко, адвокат Янчев поиска от съдията единствено да бъде снизходителен към клиента му, съобщава haskovo.net


За цинизъма на постъпката му, за това че е извършена в трезво състояние, в присъствието на много хора и напълно съзнателно съдията, определи 2 години затвор, които бяха намалени заради признанията на подсъдимия. Той поиска бързо производство като заяви, че се признава за виновен и е съгласен с всички материали по делото.


След прочитането на присъдата Янко Минчев не можа веднага да каже дали ще я обжалва. До влизане в сила на присъдата, му беше определена мярка „подписка“.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв