Свързани новини

16.12.2014 11:25

Национализацията на парите за старини скара икономистите с КНСБ

Видян 1705 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Истински екшън се разигра тази сутрин в студиото на Нова телевизия. Финасистът Владимир Каролев се скара с пишман специалиста на КНСБ Пламен Димитров. Двамата бяха поканени да коментират национализацията на парите на хората за старини. В един момент обаче се стигна до размяна на остри реплики.

Каролев се обяви против прехвърлянето на вноските за пенсия от частните пенсионни фондове в НОИ. "Голяма част от ромското население никога не се осигурява, а когато навърши определената възраст – получава социална пенсия от бюджета на НОИ. Парите, които са в тези частни пенсионни фондове и които са малко, ако се вземат, ще идат в големия кюп, но това няма да увеличи пенсиите", каза Каролев.


В ефир се появи и Васил Велев, председател на Асоциацията на индустриалния капитал, който също се сдърпа с Пламен Димитров. „Не, аз повече не искам да бъда канен с този човек", отсече Велев и заплаши, че ще си тръгне, защото синдикалистът не го изслушвал и не му давал думата. „Ами тръгнете си, като сте прост", вдигна рамене Пишман Димитров. Той използва последните ефирни минути, за да заяви, че 8-те милиарда в частните пенсионни фондове никой няма право да ги пипа без разрешението на хората. 


„Младите хора, които сега идват на пазара - ние, синдикати и работодатели, сме длъжни да им обясним какви са правилата на осигуряване. Не виждам в това нищо неправилно", опита да изясни лютеницата в главата си Димитров. „Прекъсваме, край! Реклама! Ох, грешка, обърках се и аз - новини", обяви видимо изнервената Ани Цолова.


 


Кадри от скандала може да видите на: http://vbox7.com/play:fa8250a748



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и