Свързани новини

11.12.2014 16:51

Хеликоптер на Гранична полиция не откри следа от Петко Сертов и автомобила му

Видян 1591 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Продължава активното издирване на мистериозно изчезналия преди 7 дни основател на ДАНС Петко Сертов. Вчера от 12.00 до 13.00 ч. хеликоптер на Гранична полиция търси Сертов, но без успех.


Операцията продължила 1 час като спецченгетата щателно са огледали пътен възел Мухово - язовир Тополница в посока Костенец.


,,Вследствие на облитането, не е забелязан Петко Сертов, а също и неговия автомобил”, обясни главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.


Паралелно с това се извършават и други издирвателни мероприятия. Полицаите проверяват данни за това, че на 5-и декември около 18,00 ч. сивия опел, с който се е движел Сертов е засечен в района на Петрич.


По думите на главсекът, разследващите имат информация за срещите и конкретните места посетени от ексшефа на ДАНС, но за сега няма да бъдат разкрити.


Сертов е заминал ужасно притеснен за Гърция, това сподели пред Пик журналистката Маргарита Михнева, макар да не е ясно откъде я информират. Според нейните ,,данни" Сертов се канел в понеделник да напусне фирмата на Ангел Божилов ЕОТ, към която бил консултант.


Разследващата журналистка посочи, че материалите по случая вече са на разположение на прокуратурата. Михнева обясни и че опелът, с който е заминал бившия шеф на ДАНС е на  племенницата на убития преди 40 дни във Варна Александър Сурталов, близък на Сертов. Сурталов бил зам.-председател на партията на зелените.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец