Свързани новини

11.12.2014 14:10

Мая Манолова: Дадохме месец толеранс на управляващите

Видян 965 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Дадохме един месец толеранс на управляващите, но от четворната коалиция се възпроизвеждат само скандали”. Това заяви пред Нова телевизия народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Мая Манолова.  


Манолова подчерта, че в Народното събрание са внесени 3 бюджета, които обричат българските граждани на бедност, а държавата на свръх задлъжнялост. „Активното ни поведение, острите ни критики и предложенията предстоят. През следващата седмица ще се приемат най-важните закони за следващата година – как ще се разпределят публичните пари, какво ще получат майките, пенсионерите, бизнесът, какво ще се случи с държавния дълг и ние ще направим своето предложение за алтернатива как да се развива държавата”, обясни Манолова.


Помолена да коментира изказването на здравния министър Петър Москов относно спешната помощ, тя заяви, че най-притеснителното е, че докато се коментират такива изказвания в стил „ранния Бойко Борисов”, в бюджета на касата, който той е предложил, няма и дума за реформи. „Реформи няма и в бюджета на държавата. Още не сме видели и обещаната програма на правителството, а се разпределят милиарди и се отнемат 14 социални права”, наблегна депутатът от левицата.


„БСП има право да предприеме своите реформи, като първо ги обсъди вътре в партията, а след това и публично”, отговори Мая Манолова на въпрос за случващото се в партията. Тя подчерта, че започват оздравителни процеси и се  готви алтернативна стратегия за промяна в БСП, която ще бъде представена пред органите на партията в началото на следващата година. Според нея БСП има нужда от промени в публичното поведение, идеите и организационните структури.


Помолена да коментира слуховете за формиране на кръгове в левицата, Манолова категорично заяви: „Не съм част от никой кръг, а от общността на БСП.  Аз съм социалист и цялото ми поведение е подчинено на това БСП да бъде силна партия”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

близнаци