Свързани новини

04.12.2014 14:15

Gold Ocean Temptation Omnis - Да се потопиш в океан от злато

Видян 2306 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На втория етаж в чисто новия София Ринг Мол, в съседство с бар Мементо, тази събота (6 декември) отваря врати бутик от веригата  GOTO jewellery and diamonds .  Невероятния наличен асортимент от над 5000 златни и сребърни бижута  в съчетание с достъпни цени ще превърнат мястото в хит в предколедното пазаруване. До края на декември всеки клиент ще получава VIP-карта с отстъпка.


Сред акцентите в  магазина е колекцията на GOTO Special Baby Collection  предназначена  специално за деца и серии мама и бебе и татко и бебе.В тази връзка от Гото споделиха ,че  за първи път в България в бижутериен магазин е предвиден и  детски кът за най-малките им клиенти, в който ще се могат да се забавляват докато мама и татко пазаруват.    


Много внимание ювелирите от Виченца са отделили и на хората, на които предстои едно от най-важните събития в живота им – сватбата.Наличности на диаманти и изделия с диаманти,  сертифицирани във водещи лаборатории като HRD или  GIA  на цени, от които  *не боли глава.* GOTO jewellery and diamonds  ще предлага за вас и намаления при най-известните дизайнери на булчински и младоженски тоалети.  С настъпването на 2015 г. пък от GOTO со подготвили специални бижута за късмет през новата година на овцата според правилата на китайските астролози.


Различното в магазина е и това ,че предлага на клиентите си  отлична възможност да заменят  или продадат старите си  бижута , давайки ви възможност да  се отличите със стилни и качествени бижута без  това да ви струва скъпо. За комфорта на своите клиенти от бутика предлагат и ремонти корекции на място ,докато пиете кафето си или се наслаждавате на 3,5 –метровия соленоводен аквариум.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но