Свързани новини

03.12.2014 13:15

Топлофикация осъди пенсионер без парно

Видян 1196 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пенсионер от Пловдив стана поредната жертва на злоупотребите на родните топлофикации. Мъжът се отказал от парното още през миналия век. Резултатът дотук е, че ,,Топлофикация" е осъдила човека, съобщи Нова телевизия. Иван Казев купува гарсониерата си в квартал "Тракия" през 1990 г. В продължение на пет години се топли на парно. След това се отказва от "Топлофикация". Така вече 19 години мъжът се топли на ток и в това години наред не е имало драма.


С идването на новия век обаче дошла и изненадата, че дължи пари за парно. Човекът пише писма до "Топлофикация" с молба да изпратят комисия, която са установи ползвал ли е парно или не. Комисия обаче не дошла. Продължавали да идват само сметки. Той пък продължавал да не ги плаща. Пишел писма до цели 5 години, после решил, че от тях няма смисъл. И спрял. Но дългът не спирал да се трупа.


Преди две години "Топлофикация" осъжда Иван Казев. Скоро след това го посетил съдебен изпълнител да му опише имуществото - старинни мебели. Телевизорът, който се набива на очи като най-скъпата вещ, се оказва, че е на негов приятел. От EVN-"Топлофикация" са категорчини, че са спазили закона. И макар че всички във входа ползват топло, а Иван Казев - не, по закон той е длъжен да плаща таксата сградна инсталация.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни