Свързани новини

25.11.2014 16:01

Дарина Павлова строи нов хотел в Св. Константин и Елена

Видян 2745 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бизнесдамата Дарина Павлова започва грандиозен ремонт на притежавания от нея комплекс "Гранд хотел Варна" в курорта Св. Константин и Елена. Това научи ,,Скандал" от близки до жената на убития Илия Павлов. Ето какво ще се прави в комплекса:


Екипът на Спа Комплекс Гранд Хотел Варна би желал да Ви информира, че в близост до сладкарница Албатрос в к.к. Св. Св. Константин и Елена започна изграждането на апартхотел Албатрос. Той е част от проекта за пълна реновация на Комплекс Гранд Хотел Варна, която цели да превърне отново комплекса в едно стилно и модерно място за почивка на семейства с деца.


Един от символите на курорта – Ротондата на сладкарница Албатрос, ще бъде заснета, демонтирана камък по камък, съхранена и напълно възстановена за новия туристически сезон и ще радва отново всички варненци и гости на града и к.к. Св.Св.Константин и Елена – така както е правила това още през 60-те години на изминалия век.


Сладкарницата е с изключително атрактивно местоположение, „кацнала“ на ската с прекрасна панорамна гледка към морската шир. Посетителите й ще могат да се радват на изцяло запазените й ротонда и арки, но вече комбинирани с модерен дизайн, пищна зеленина и красиви паркови алеи.


Проектите за обновяването на Ротондата и арките на сладкарница Албатрос, както и на апартхотел Албатрос, са дело на арх. Павел Иванов (носител на награда “Сграда на годината’2013” за проекта на ИНТЕРНАЦИОНАЛ Хотел Казино & Тауър Суитс в к.к. Златни Пясъци) и арх. Георги Митрев, а изпълнението е възложено на строителна фирма Планекс Холдинг ООД.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв