Свързани новини

19.11.2014 17:08

Дадоха 3 години условно на екстреньор на Черно море за педофилия

Видян 1471 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С 3-годишна условна присъда се сдоби треньорът на Детско-юношеската школа на ПФК Черно море, заради проявено блудство и действия на полово удовлетворение с малолетни момчета. Казусът бе разгледан във Варненският районен съд на затворени врата по съкратената процедура. 48-годишният тренер бе привлечен към наказателна отговорност след подаден сигнал от родителите на две деца, посещавали школата по футбол към клуба.


По време на заседанието Маринов се призна за виновен в четирите повдигнати му обвинения – за разврат и опит за полов контакт с 12-годишно момче, както и за блудствени действия при продължавано престъпление и секс с 10-годишно дете от мъжки пол.


Варненските районни магистрати му наложиха наказание под законовия минимум – 3 години лишаване от свобода, отложено с 5-годишен изпитателен срок.  Близки на потърпевшите деца определиха присъдата на Темида като възмутителна.


При извършване на тежките престъпления подсъдимият е използвал положение на зависимост и надзор, като треньор по футбол на двете хлапета. Самите деяния са осъществени на неустановени дати през месеците юни и юли миналата година в дома или автомобила на Маринов, както и в спомагателни помещения в близост до игрището. Родителите на малолетните момчета разбрали за проблема седмици по-късно след деянията.


За престъпленията извършени от Маринов Наказателният кодекс предвижда между 3 и 12 години. След сумиране и дебати между защитата на педофила треньор и варненските магистрати, обаче съдебният състав даде 3 години условно с 5-годишен изпитателен срок на Венцислав Маринов. Под внимание бе взето и чистото съдебно минало на треньора. Маринов трябва да заплати обезщетения на двете пострадали момчета. На семейството на 12-годишното дете сумата е 15 000 лв., а на 10-годишното - 20 000 лв.


Венцислав Маринов бе отстранен от длъжност в ПФК Черно море през февруари 2014 г..


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост, за