Свързани новини

13.11.2014 11:04

Открити са още останки на пътници от MH17

Видян 1096 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Открити са още останки на пътници от разбилия се през юли в Източна Украйна малайзийски боинг с 298 души на борда. Но събирането на отломки от самолета е затруднено, са съобщили от холандското външно министерство.


Предстои останките да бъдат изпратени в Харков и след това в Холандия за изследванията. За претърсването на отломки ще са нужни екипировка и повече експерти, съобщиха от холандския екип. Допълнително се затруднява работата им и от водените в района сражения.


По-рано бе съобщено, че холандските експерти не са успели да пристигнат на мястото с останките от катастрофиралия при Донецк самолет на авиокомпанията Malaysia Airlines заради липса на споразумение с проруските сепаратисти, които контролират района.


Представител на самопровъзгласилата се  "Донецка народна република" заяви пред агенция „Интерфакс", че експертите не са били съгласни с някои положения от протокола по събирането на отломките от лайнера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.