Свързани новини

06.11.2014 11:20

Полицията дължи над 420 хил. лв. данъци

Видян 1053 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицията дължи най-много пари за данъци на община Пловдив. Това заяви шефът на Местни данъци и такси Цвета Попова. По думите й, става дума за сума от над 420 хил. лв, която се трупа и от предишни години. Следващият голям длъжник е Областната управа с близо 160 хил. лв и Областна служба Пожарна безопасност и защита на населението с малко над 100 хил. лв.


През тази година са заведени 638 дела срещу длъжници за суми от над 2,2 млн. лв. Обикновено ако няма разплащане 6 месеца след като изпратим писмо, се завежда дело, като сумите са за над 200 лв. През тази година са събрани близо 14 млн. лв от стари задължения, обясни Попова пред Дарик.


От местни данъци и такси отчитат повишение на събираемостта спрямо миналата година с около 4 млн. лв. До края на октомври са събрани близо 65 млн., като най-високът е делът на данъка върху недвижимите имоти (17,7 млн.). Ако се запази тази тенденция, към края на годината очакваме преизпълнение по различните пера, допълни Цвета Попова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог