Свързани новини

05.11.2014 16:20

Мъж закла 2-годишната си дъщеря и след това се обеси

Видян 1319 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кървава драма разтърси столичния квартал Редута. 33-годишен мъж закла 2-годишната си дъщеря, след което се самоубил. Трагедията се е разиграла във вторник следобед, обясниха от МВР. Сигналът е подаден от майката на убиеца, която се прибрала вкъщи след пазар. Възрастната жена не успяла да влезе вътре и се обадила в пожарната. След като на място дошли огнеборците и разбили входната врата, те се натъкнали на ужасяваща гледка.  Заварили 33-годишния мъж увиснал на бесило на балкона, със забоден нож в гърдите, а в отсрещното помещение в локва кръв лежало невръстното момиченце. Тогава бил подаден и сигнал в полицията.


При огледа на местопрестъплението, разследващите са открили предсмъртното писмо на 33-годишния мъж. В него той признавал, че е убил дъщеря си и че майката няма вина за случилото се.


От МВР поясниха, че извършителят на зверството се казва Николай Ценов, криминално проявен. Лежал е в затвора за поредица от кражби и притежание на дрога.


Убитото момиченце е живеело с майка си, но мъжът често е вземал детето и се грижел за него. Съседи на Ценов разказаха, че той бил наркоман и всички го познавали като много агресивен и непредвидим.


Във фаталния ден съпругата на убиеца потърсила съдействие от полицията. Жената се е оплакала от агресивното поведение на мъжа си спрямо нея. От полицейския участък обаче са обяснили, че не могат да съдействат и са я насочили към отдел Закрила на детето, съобщи Дарик.


На местопрестъплението вчера бе направен втори оглед. Очаква се до края на седмицата аутопсията на телата да излезе и да даде по-подробна информация. Работата по случая продължава.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни