Свързани новини

05.11.2014 15:30

Борисов най-добре да връща мандата

Видян 1451 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България навлиза във втора рецесия и нейният ръст догодина от 0,6 % ще бъде 3,3 пъти по-малък от занижените през пролетта прогнози, прецени Брюксел. Какъв е нашият отговор на това: предложение за икономически вицепремиер, който е философ и бивш учител.
България уж се готви за война с Русия, както ни убедиха президентът и служебния му военен министър. Ще се превъоръжаваме за 1,8 млрд. лв. А кого предлагаме за военен министър – човек, който факултативно е завършил Лекторско майсторство в Стопанската академия в Свищов (съобщава сайтът на неговото БЗНС). Иначе се пише юрист. Човекът на всичко отгоре е земеделец.
За адвоката с отнети права и ред други юридически прегрешения в правосъдието вече сме писали.
Ами как „принципите” на професор по политология, критикарствал до оня ден по високомерен начин ГЕРБ, му позволяват да поеме просветата при премиер Борисов? Оставете тези индикатори за морал, ами вижте, че предстои да отваряме, едно от малкото добри неща, направени от Орешарски, чисто нова програма Образование и наука с над 1 милиард еврофондове. Първата година мина, понеже Близнашки не успя да подпише с ЕК с експерти по еврофондовете като танцьорката на кол, която му беше съветник по тези въпроси. Явно, по тази причина, и втората ще изпуснем. Ще ни останат само 2 до 2018 г., когато следва да сме усвоили или поне да сме кандидатствали за всичките средства. Ако не, по новата система на еврофондовете – губим. И новата програма я даваме на човек, който никога никого не е управлявал, заедно със система със 100 000 служители.
Списъкът може да продължи още, но има ли смисъл???
При това положение, Бойко Борисов може би е най-добре да не жертва себе си и ГЕРБ да брани кауза пердута. Така и така Реформаторите с такива прекрасни „експерти”, а и АБВ, ако влязат в такъв кабинет, са ЧАО! Ами по-добре да ходим на нови избори.
Снощният протест анти Вежди без друго му дава чудесно алиби.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху