Свързани новини

20.10.2014 13:38

Ураганът Гонсало носи сняг у нас

Видян 1305 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ураганът Гонсало премина вчера покрай Нюфаундленд в Канада и ще продължи да се придвижва бързо на изток през Северния Атлантически океан, като се очаква да достигне Великобритания днес и утре. Гонсало ще донесе пороен дъжд и мощни ветрове в Западна Европа, както и обилни снеговалежи в европейските планини. Но дори още по-на юг е възможно да натрупа сняг до 15 см, от Лихтенщайн и Австрия на югоизток до Босна, Сърбия и България.


В събота окото на "Гонсало" достигна Бермудските острови, заливайки брега с високи вълни и донасяйки дъжд и силни ветрове и стана най-силната буря, връхлитала малкия архипелаг в Атлантическия океан от десетилетие. По данни на единствения електроенергиен доставчик на островите около 29 000 клиенти на компанията от общо 36 000 абонати бяха останали без ток.


Междувременно тропическата буря Труди отне живота на шестима души при преминаването си в района на Гереро в Южно Мексико, съобщи АФП.Поройните дъждове, придружаващи Труди, предизвикаха кални свлачища, едно от които затрупа две деца и една жена. Бурята доведе до евакуацията на близо 2000 души от планински зони в щата Гереро. 16 селища остават изолирани, нанесени са материални щети на федералната магистрала, водеща към курорта Акапулко.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще се чувствате енергични

Днес ще се чувствате енергични и готови да преследвате