Свързани новини

16.10.2014 17:05

Една година затвор грози Марешки за нападение над общинския съветник

Видян 1180 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една година лишаване от свобода или пробация заплашват аптекарския бос Веселин Марешки за това, че удари кроше на общинския съветник Костадин Костадинов.


Бившият собственик на футболния Локомитив Пловдив бе задържан за 24 ч. в сряда вечерта във Варна пред известна пицария, след като между него и общинаря Костадинов избухнал скандал за имот. Вчера около обяд фармацевтичният бос бе приет в болница. След прегледа стана ясно, че бизнесменът е бил получил хипотермия в ареста. Марешки е настанен в УНГ отделението, където ще остане няколко дни, докато се стабилизира, а пред стаята му бе поставена полицейска охрана.


Жертвата Костадин Костадинов също е в болница, след като му прилошало и се установило, че има сътресение на мозъка. Той е категоричен, че ще си търси правата в съда и вече си е извадил медицинско свидетелство.


Причината за екшъна станал спор за имот между собственика на въпросната пицария - Асен Миланов и Марешки. Миланов наел помещението от двама съпрузи – Тони и Красимира Колеви, които обаче се развели и започнали спорове между тях. Понеже аптекарският бос бил приятел на жената, двамата въртели мръсни номера на собственика на пицарията и бившия  съпруг. Колева и Марешки успели да накарат Енергото да спре тока на помещението. След като съпругът и Миланов се намесили, от дружеството се извинили за направената грешка и отишли на мястото, за да възстановят щетата. Марешки и ударната му група обаче не давали достъп на екипите на Енергото да пуснат тока. Намесвала се и полиция, но без успех. В сряда Миланов и Костадинов успели да влязат в пицарията и там заварили Марешки. Напрежението ескалирало, когато общинарят извадил мобилния си телефон, за да снима действията на олигарха. Бизнесменът също пуснал камерата и започнал да заснема съперника. В един момент нервите на Марешки не издържали и той забил юмрука си в лицето на Костадинов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате