Свързани новини

14.10.2014 10:20

Как да печелим от земята си съветват експерти от Агрион

Видян 1208 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първите два офиса на Агрион бяха официално открити вчера в София и Пловдив в присъствието на много гости, партньори и официални лица. Бали със сено, изпълнения на кавал на живо и декорации със житни класове изненадаха гостите на събитията.  Компанията предлага комплекс от услуги и консултации, свързани с професионалното управление на земеделски активи. С отварянето на верига от 21 офиса в цялата страна, дружеството си поставя амбициозната задача да бъде близо до собствениците в процеса на предоставяне на качествени консултации и да им помага за взимането на ефективни решения свързани с управлението на техните  земеделски земи.


Компанията купува и наема земеделска земя, дава безплатни консултации и предоставя актуална пазарна информация. Експертите на Агрион могат да съдействат и към кого собствениците да се обръщат за проверка кой им обработва земята, къде се намира, какви са необходимите документи за нейната продажба и т.н.   


„Устойчивото развитие на пазара на българска земя e изключително важно за нас. Вярваме, че българските компании най-добре знаят как да стопанисват българската земя. Надяваме се Агрион за бъде приемана като експертното лице на модерното българско земеделие”, коментираха от компанията. „Ще се стремим да предоставяме коректна и пълна информация, на базата на която собствениците да взимат решения какво да правят със земите си, така че да се обработват и да генерират добавена стойност”, допълниха от там.  


Визията и концепцията за развитие на компанията по отношение на пазара на земеделски земи и тяхното управление налага и въвеждането на иновативни бизнес решения, които изискват преди всичко експертност отвъд стопанисването на земеделските земи. С откриването на веригата офиси  Агрион се ангажира да предлагат личен подход, разбиране, експертни познания и коректност на своите клиенти и партньори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.