Свързани новини

08.10.2014 15:35

Патриотите искат национална Кръгла маса

Видян 1029 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Резултатите от предсрочните парламентарни избори ни задължават да подходим по напълно прозрачен и прагматичен начин към процеса на водене на преговори, с цел стабилизиране на държавата чрез създаване на устойчиво програмно управление – Правителство на националното спасение.


                       


Предвид поканата от политическа партия „ГЕРБ” за започване на консултации с останалите парламентарно представени партии и коалиции, предлагаме на вашето внимание конкретен дневен ред, който включва:


формулиране на 10 ключови за всяка отделна партия или коалиция тези относно програмата за управление на следващото българско правителство – Правителство на националното спасение;


ЗА или ПРОТИВ програмно управление, което представлява основната конструкция за политически консенсус и е инструмент за постигане на ефективни резултати;


ЗА или ПРОТИВ участието на неполитически лица в управлението като инструмент за намаляване на политическото противопоставяне и възможност за прагматично решаване на управленски въпроси във всички сектори.


           


Обръщаме се към председателите на парламентарно представените партии и коалиции с призив  до  понеделник, 13.10.2014 г. , да публикуват позициите си по поставените въпроси в националните медии.


                                 


Заявяваме готовността си да инициираме провеждането на НАЦИОНАЛНА КРЪГЛА МАСА на два етапа:


Първи – на 19.10.2014 г., с участието на парламентарно представените политически формации, представени от своите ръководства.


Втори – с участието на синдикати, работодателски организации, академичните среди, медии и други авторитетни обществени представители, за да обсъдим и обобщим резултатите от преговорите и да зададем политическия дневен ред на правителството и на работата ни в 43-то НС на Република България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне