Свързани новини

29.09.2014 16:45

Три експертизи доказаха, че Ники от Враца е починал от жесток побой

Видян 2005 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Делото за убийството на 16-годишният ученик от Враца Николай Димитров, което тръгна в Окръжния съд в началото на юни т.г., бе подновено с изслушването на нови свидетeли и представянето на ключови заключения, поискани от магистратите.


Вчера пред съдебния състав, бяха представени три медицински експертизи от вещи лица, които доказват, че смъртта на тийнейджъра е настъпила вследствие на тежки травми от възникналия бой и усложненията от него.


Припомняме, че Николай бе пребит жестоко пред нощно заведение във Враца в края на август 2013г., а 40 дни по-късно почина в Пирогов.


Според обвинението отговорни за смъртта му са двама от тогавашните охранители на дискотеката Калин Димитров-Скинара, Иван Кменов-Цофъра и техният приятел Ивайло Миланов-Акулата. След скандал тримата пребили Николай пред очите на десетки свидетели като го ритали и блъскали по стълбите на заведението.


Защитата на подсъдимите атакува подробните заключения на вещите лица. В отговор съдиите бяха категорични, че и аутопсията на Ники от столични специалисти е установила пряката връзка между побоя и смъртта му.


Пред съдебната палата във Враца отново се събраха приятели и съученици на починалия Ники, които от началото на процеса настояваха за справедливост и тежки присъди за побойниците.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.