Свързани новини

09.09.2014 16:35

САС остави убиеца от Левски в ареста

Видян 1330 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста 19-годишния Митко Мирчев, който на 1 септември наръга смъртоносно 17-годишния Евгени Тодоров. Припомняме, че кървавата драма се разигра в столичния кв. Левски посред бял ден, а причината за схватката с фатален изход бе момиче.


Въпреки че няма опасност Мирчев да се укрие, според магистратите най-добре е обвиняемият да бъде оставен зад решетките, заради тежестта на стореното. Освен това от събраните досега доказателства е налице обосновано предположение, че Мирчев действително е извършил престъплението.


 По време на заседанието вчера адвокатът на убиеца повтори същите неща, които са били изтъкнати и пред СГС - че подзащитният е почти светец - няма криминално минало, не е разследван, никога с никого не се е бил, ходи на работа и си изкарва хляба. Фактът, че имал нож било нещо нормално, освен това той не бил оръжие, а вещ, която всеки човек трябва да има в себе си, настоя защитата. Самият Митко пък пак горчиво се разкая за случилото се.


Решаващи за това САС да остави в ареста Мирчев, се оказаха показанията на приятелката на му 15-годишната Деница. Пред криминалисти тя е разкрила, че обвиняемият е купил няколко дни по-рано автоматичния нож, с който е бил наръган Евгени. Освен това Деница е била на местопрестъплението и е посочила, че гаджето й е замахнало и е наръгало младежа.


Бащата на починалото момче разказа пред медиите, че многократно съветвал сина си да не влиза в конфликти с агресивния Митко. По думите му Евгени дори имал период, в който не смеел да излезе от къщи, вероятно поради заплахите, които получавал от обвиняемия.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено