Свързани новини

04.09.2014 15:50

Повдигнаха обвинение на мъжа, убил майка си в Попово

Видян 1196 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Окръжната прокуратура в Търговище е повдигнала обвинение на 31-годишен мъж от Попово за това, че е убил 55-годишната си майка. Припомняме, че трупът на жената бе намерен от полицаи в апартамента, в който живее, миналата седмица в четвъртък. Повдигнатото обвинение бе потвърдено от наблюдаващия прокурор Николай Казаков.


Уличеният в зверското деяние син е направил пълни самопризнания пред разследващите. Според показанията на 31-годишния мъж, причината, да посегне на родителката, била възникнала свада за делба на имоти.  Мъжът обяснил на криминалистите и че след като нанесъл побоя над майка си, се опитал да запали трупа й.


Сигнал в полицията бил подаден от дъщерята на жертвата. От няколко дни тя не можела да се свърже с майка си. Когато униформените отишли в дома на жената, открили безжизненото й тяло.


Оказва се, че младият мъж от Попово е имал и предишни дела за домашно насилие. От известно време той бил безработен и липсата на доходи ежедневно ставали причина за скандали с майка му. Под въздействие на алкохол, той често й посягал, обясняват запознати. Тормозената жена е подала жалба срещу сина си и издействала забрана той да влиза в семейното жилище. Останал без подслон, 31-годишният поповчанин преспивал в складове в промишлената зона на града и почти през цялото време бил пиян.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог

Не сваляйте усмивката от лицето си

Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще