Свързани новини

28.08.2014 16:40

Бареков:РБ, плати ли ви УБИЕЦ 1 млн. за избираемо място?

Видян 1209 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вярно ли е, че осъден за убийство царист е платил 1 000 000 лева, за да стане депутат от Реформаторския блок?


Вярна ли е информацията от структурите на Реформаторите, че осъденият за убийство бивш царист доц. Борислав Великов, е платил 1 млн. лева, за да заеме първото място на листата им в Монтана?, попита лидерът на ББЦ Николай Бареков. Той настоя реформаторите да обявят публично и колко струват техните депутатски места. „За колко пари продадохте синята идея?


Вярно ли е, че сте искали по 100 000 лева за водаческо място от партията на Зелените и с какъв документ щяхте да вземете парите от тях?", са въпросите, на които Бареков поиска отговор.


"Тепърва Реформаторският блок ще бъде взривен със скандали за пари. На много места водачите им на листи не са представители на автентичното дясно, а хора, които са платили много пари за първото и второто място", подчерта Бареков. Той припомни, че самата Надежда Нейнски призна, че миналата година Иван Костов й поискал голяма сума, за да влязат в коалиция. Очевидно е, че при реформаторите не става въпрос за политика и идеи, а всичко се прави само за пари. Колко струва синята идея?", пита лидерът на ББЦ.


Според него Радан Кънев и Меглена Кунева са превърнали Реформаторският блок в битак, в който всяка политическа отрепка и стара муцуна от миналото, може да си сложи етикет с цената и да заеме първото място на рафта за предстоящите избори. Бареков твърди, че сред спонсорите на Реформаторите е и ГЕРБ, чрез подставени строителни фирми от Бургас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв