Свързани новини

25.08.2014 09:10

Какво стана с бременната булка на правосъдния министър Христо Иванов?

Видян 1680 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преди седмица видният протестър излезе в спешна отпуска на петия ден от мандата си, предава пик. Папараци го изловиха на летище София в доволно настроение да отлита от родината в посока Брюксел.


От пресцентъра на министерството коментираха конфуза мелодраматично: отивал човекът при бременната си съпруга, държавните дела ще почакат.


"Като си дойде в понеделник, чакаме щастливо събитие", зарадва се и премиерът Близнашки, което ни наведе на мисълта, че булята на министъра най-вероятно ще ражда, а бъдещият татко отива да я подкрепи.


Да де, ама вече десети ден нищо подобно не се е чуло. Дойде ли "щастливото събитие", бабувано от Близнашки? Или Христо Иванов просто излъга? Кое наложи експресното му дезертиране от министерския стол насред краткия мандат?


Ще кажете - дреболия, жълтина, какво толкова... Но нали тези момчета и момичета уж дойдоха на власт в името на новия морал и прозрачността?


Сапунката "жена ми е бременна" е културен потрес, съпоставим само със сензационното издигане на озвучителя на протестите Виктор Стоянов до стола на зам.-министър на културата. И то с ресор "културно-историческо наследство"?!


Съпоставим е и с гротескния мерак на ренегата Георги Близнашки да се изфука и институализира като управленец и с решението му да заживее на всяка цена в резиденция "Бояна", въпреки че ще е премиер едва два месеца.


Не най-можещите, най-заслужилите да издигнем на власт, е девиз от времето на Вазовите "Службогонци", който служебният протестърски кабинет претворява в дела 100 години по-късно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

скорпион