Свързани новини

20.08.2014 11:09

Малеева: Сбъдна ми се мечтата да стана съветник на премиера

Видян 1273 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преподавателят в СУ "Св. Климент Охридски" Калин Янакиев, който беше един от най-яростно подкрепящите студентската окупация преподаватели и тенис звездата Мануела Малеева вече официално са новите съветници на служебния премиер Георги Близнашки. Те се присъединяват към вече известната като съветник по изборните въпроси на премиера професор Емилия Друмева. Янакиев ще дава съвети на Близнашки в областта на образованието и религията, Малеева в областта на спорта.


Още преди пет дни тенис звездата сама се похвали във Фейсбук с новия си пост. "Най-после се сбъдна още една моя мечта :)))) Шегата на страна, но реших да приема поканата на проф. Близнашки да стана съветник в политическия му кабинет. Наистина бих искала да предам моя скромен опит в областта на спорта. За последните пет години,работейки в България за фондацията Swissclinical, добих опит и с трудностите, съпътстващи децата и младежите в неравностойно положение. Бих могла да бъда полезна и в тази област. Като участник в протеста,искам също така да покажа моя личен ангажимент към случващото се в България", написа най-голямата сестра Малеева.


Ден по-късно тя благодари за подкрепата в социалната мрежа. "Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията. Ролята ми ще е минимална и за много кратко време, но все пак...За тези, които ме предупреждават - напълно съм наясно, че "политика" в България се е превърнала в ужасно мръсна дума. Че има опасност името ми да бъде използвано за нечии интереси. Но нали искаме промяна, нали от някъде трябва да се започне ? "Ако те е страх от мечката не ходи в гората"...след два дена сериозни размисли реших да отида да видя какво е в гората", написа още Мануела.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено