Свързани новини

20.08.2014 09:37

Пускат движението по моста на 4-ти километър

Видян 1122 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес ще бъде пуснато движението по моста на 4-ти километър до Окръжна болница. До 15 септември ще продължи работата по участъка Окръжна болница - бул. „Александър Малинов”, а след 15 септември ще се работи само по локалните платна, предава блиц. До края на август по софийските улици ще се движат и първите 20 нови автобуса от общо 126 превозни средства, закупени с европейски средства. Така ще бъдат подменени 35% от автомобилния парк на столичния градски транспорт.


От общината съобщават, че от 4.30 ч. на 20 август до 24.00 ч. на 10 септември се забранява влизането на превозни средства само по северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между ул. „Йерусалим” и надлеза над бул. „Александър Малинов”. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” в същия участък.


За същия времеви период се въвежда следната временна организация на движението: в посока център се променят само маршрутите на автобусни линии с номера 204 и 604 - от бул. „Христофор Колумб” линиите продължават под естакадата над бул. „Александър Малинов” и завиват надясно по южния локал на бул. „Цариградско шосе” до кръговото на „Площад на авиацията” и продължават по маршрутите си.


Автобусите от линиите в променения участък спират на спирки с код „Държавна печатница” и с код „УМБАЛ Св. Анна”. Автобусната спирка в посока център, с код „УМБАЛ Св. Анна” се възстановява. Местата на спирките за останалите линии се запазват като спирка с код „Хермес парк” се закрива; в посока Пловдив автобусните линии се движат по маршрутите си като спазват временната организация на движение. Отворен за движение на пътни превозни средства ще бъде надлеза над бул. „Г.М. Димитров”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и