Свързани новини

19.08.2014 14:57

Армията продължава да помага на пострадалите в Мизия

Видян 1751 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Военнослужещи от военни формирования на Сухопътните войски продължават да оказват помощ на пострадалите от наводнението в гр. Мизия, съобщиха от военното министерство.


След извършена ротация на модулните формирования, във възстановителните дейности в града се включиха 22-ма военнослужещи от военно формирование 28 880 - Белене. Те ще приготвят топъл обяд за близо 600 жители на град Мизия в разгърнатите полеви кухни, съвместно с трима свои колеги от военно формирование 42 800 - Плевен.


Всички военнослужещи, участващи в дейностите по приготвяне на храна, са преминали необходимите медицински прегледи и изследвания. Непосредствен ръководител на модула за приготвяне на храна е капитан Йордан Стойков.


След извършената вчера, 18 август, ротация на модулните формирования подполковник Галин Каракоев - заместник-командир по логистичното осигуряване на 61-ва Стрямска механизирана бригада, предаде ръководството на майор Атанас Демирков - началник на отделение „Логистика" на военно формирование 28 880. На среща с тях заместник-кметът на Община Мизия Николай Нековски сподели, че в лицето на Българската армия вижда подкрепа и съпричастност и изрази своята благодарност за оказаната помощ към бедстващото население.


Междувременно за подпомагане на пострадалите от наводненията жители на град Мизия от 20 до 26 август 2014 година всички услуги, предлагани от „ЧЕЗ Електро България" АД и „ЧЕЗ Разпределение България" АД, ще се предоставят в изнесен мобилен офис в сградата на общината в Мизия. Работното време на изнесения мобилен офис е от 09.00 до 12.00 ч. и от 13.00 до 16.30 ч., съобщиха от ЧЕЗ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак

Емоционален ден

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на