Свързани новини

14.08.2014 15:18

Задържаха с наркотици двама, осъждани у нас и в чужбина

Видян 1060 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Седем килограма марихуана, амфетамин и екстази са иззети в рамките на полицейска операция, проведена в столицата от служители от ГД „Криминална полиция", СДВР и ОДМВР-Пловдив на 12 август т.г., съобщиха от пресцентъра на МВР.


Задържани са двама мъже, осъждани многократно; Софийска градска прокуратура им е  повдигнала  обвинение по чл.354а от НК.


Около 21:10 часа на бул. „Цариградско шосе", служители на СДВР спрели за проверка лек автомобил BMW със софийска регистрация. След установяване на самоличността на шофьора - 33-годишните А.Г. и спътника му - Л.Г. от Велинград, но живеещи в София, служителите ги обискирали.


У тях са били открити три мобилни телефона, бяло прахообразно вещество, четири  таблетки и пари. В автомобила полицаите открили 14 плика, съдържащи марихуана, мобилен телефон, лаптоп, две флашки и документи за банкови преводи.


От жилището, обитавано от двамата мъже в София криминалистите иззели две електронни везни, голям брой фалшиви кредитни и дебитни карти, подправени лични документи, сим карти на български и чуждестранни оператори.


Иззетите вещества са 7 кг марихуана, амфетамин и 2 гр таблетки екстази.


Мъжете били отведени в полицията и задържани с мярка до 24 часа.


Оказва се, че двамата имат „богато" криминално минало, многократно осъждани и излежавали присъди у нас и в чужбина за различни престъпления.


По случая било образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354а от НК. Задържаните са привлечени като обвиняеми по досъдебното производство. Наложена им е мярка за неотклонение „задържане под стража" за срок до 72 часа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак